Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd' krijgt talkshow met Bab en Sean

vrijdag 31 januari 2020

Na 'De Mol' en 'Beat VTM' krijgt nu ook 'Blind Getrouwd' zijn eigen talkshow. Na iedere aflevering van het nieuwe seizoen babbelen Sean Dhondt en Bab Buelens verder over de koppels die het 'blind' avontuur aangaan.

In 'Blind Getrouwd Naspel' zullen Bab en Sean iedere week over een bepaald onderwerp napraten met deelnemers, ex-deelnemers en de experten. De online talkshow is exclusief te zien bij VTM GO.

De kick-off van 'Blind Getrouwd' staat gepland op maandag 3 februari. Om 11 uur zullen zullen Sean en Bab in een speciale online aflevering op VTM GO alle deelnemers voorstellen. De twee gaan speeddaten met de kandidaten. Ook het vernieuwde expertenteam komt langs voor tips.

Het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' gaat half februari van start. De exacte uitzenddatum maakte VTM nog niet bekend.

Kick-off 'Blind Getrouwd', maandag 3 februari om 11.00 uur op VTM GO.

Bron: HLN.be



Lees ook:
Eerste match in 'Blind Getrouwd' is bekend: Christophe (38) trouwt met Nick (38)
Voor het eerst een holebikoppel in 'Blind Getrouwd'
Lotte Vanwezemael en twee andere nieuwe experten in 'Blind Getrouwd'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers