Nieuw seizoen van 'De Chalet' op njam!

zaterdag 8 december 2018

Kookzender njam! blaast 8 kaarsjes uit, en dat wordt ondermeer gevierd met een gloednieuw seizoen van 'De Chalet!'. Na het grote succes van de eerste reeks bereiden njam!-chefs Roger van Damme, Dominique Persoone en Peppe Giacomazza opnieuw de origineelste feestgerechten en beleven ze veel culinair plezier vanuit hun chalet in de Ardennen.

De drie vrienden overladen de njam!-kijkers met kookideeën voor de feesten. Ze maken samen haalbare feestgerechten klaar voor ’s avonds, maar ook ontbijt, lunch en aperitief komen aan bod!  Daarnaast maken de mannen ook interessante uitstappen naar lokale ambachtsbedrijven en zorgen ze voor de nodige ontspanning, grapjes en plagerijen. Het belooft weer een gezellige boel te worden in het tweede seizoen van 'De Chalet'.


'De Chalet', elke zondag om 9.00, 17.00 en 23.00 uur een nieuwe aflevering op njam!

8 jaar njam!
Ondertussen is njam! al 8 jaar de lekkerste zender van Vlaanderen. Njam! maakt sinds de start op 1 december 2010 deel uit van het digitale basispakket van Telenet via kanaal 20. En sinds dit jaar is de culinaire zender zelfs in zo goed als alle huiskamers te bekijken. Op 1 januari 2018 werd njam! immers gelanceerd bij Proximus op kanaal 190 en sinds 20 september vind je de zender ook bij Orange via kanaal 26.  

Njam! ging acht jaar geleden van start met zo'n 15 uur aan eigen gemaakte producties. Inmiddels produceerde het kookkanaal al meer dan 450 uur aan eigen, lokale programma’s. Elke week kijken bijna 700.000 mensen naar njam! en op maandbasis zijn dat er gemiddeld 1,5 miljoen. Ook online doet njam! het goed met bijna 350.000 unieke bezoekers per maand op de website njam.tv en succesvolle sociale media pagina's met duizenden volgers.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers