Nieuw seizoen van 'Huizenjagers' op komst

vrijdag 9 augustus 2019

VIER gaat dit najaar weer op huizen jagen. Het vooravondprogramma heeft de afgelopen jaren zijn deugdelijkheid al bewezen en toonde zich een waardige opvolger voor 'Komen Eten', dat nog slechts sporadisch eens terugkeert.

'Huizenjagers' staat bij VIER in de startblokken voor een gloednieuw seizoen dit najaar. De (succes)formule blijft ongewijzigd. Drie makelaars proberen kandidaat-kopers ervan te overtuigen om voor hun pand te gaan.


Zowel bij de makelaars als bij de kandidaten dook er in het verleden al eens een bekende kop op. Denken we maar aan Celien, de dochter van Margriet Hermans of een acteur uit 'De Kotmadam' en Papa Chico. En dat is in dit nieuwe seizoen niet anders. Binnenkort duiken in de reeks onder anderen Pat Krimson en Loredana op. En ook Jeff Hoeyberghs zoekt een nieuwe woonst. Dat weet Het Nieuwsblad.

Bron: Het Nieuwsblad - eigen bericht

VIER maakt eind augustus de najaarsprogrammering bekend. Daarover lees je uiteraard alles op TVvisie.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers