Nieuwe afleveringen én boek van 'De Garde van Gert' op njam!

woensdag 21 september 2016

Kook mee met Gert en zijn Garde van chefs, want in het boek De Garde van Gert bundelt foodie Gert Verhulst de lekkerste gerechten van zijn kompanen uit het gelijknamige njam!-programma 'De Garde van Gert'.

Met originele recepten die je kan maken op een halfuurtje tijd van o.a. Johan Segers, Peppe Giacomazza, Roger van Damme, Jan Buytaert, Dominique Persoone, Dagny Ros Asmundsdottir, Bart Desmidt, Jan Tournier, Michaël Vrijmoed en Thierry Theys.


'De Garde van Gert', een smaakvolle bundeling van makkelijke gerechten, is vanaf 5 oktober verkrijgbaar. Prijs: €19,99.

Nieuwe afleveringen
Vanaf 11 oktober kan je elke dinsdag en donderdag op njam! kijken naar een nieuwe aflevering van 'De Garde van Gert'. Gert deelt in deze nieuwe afleveringen de keuken met vertrouwde njam!-gezichten Peppe Giacomazza, Jan Buytaert, Dagny Ros, Jan Tournier, en Bart Desmidt. Voor het eerst verwelkomt Gert ook Steffi Vertriest in zijn keuken, njam!'s healthy foodie van 'De Gezonde Goesting'.

'De Garde van Gert' (nieuwe afleveringen) vanaf 11 oktober op dinsdag en donderdag om 17.50, 20.40 en 23.30 uur op njam!.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers