Nieuwe comedyreeks 'Altijd Prijs' bij VTM

maandag 14 september 2015

'Altijd Prijs' is een tiendelige comedyreeks met Ini Massez, Steve Geerts, Pepijn Caudron, Rilke Eyckermans, Nathan Naenen en Nicky Langley in de hoofdrollen.

In 'Altijd Prijs' staat het écht Vlaamse gezin Desmet centraal. Zij hebben het wel goed samen, maar er is wel altijd iets aan de hand en ze wonen in een troosteloos appartementsgebouw. Het gezin Desmet is een doorsnee, maar disfuctioneel gezin. De niet al te snuggere vader Rudy (Steve Geerts) werkt als geldkoerier. Zijn optimistische vrouw Sandra (Ini Masez) is schoonmaakster en hun muzikale zoon Jasper (Nathan Naenen) studeert als eerste in de familie af aan het ASO. Samen met Reinhilde (Nicky Langley), de eigenzinnige inwonende moeder van Rudy, delen zij lief en leed. In hetzelfde flatgebouw woont ook Evi (Rilke Eyckermans), de zus van Sandra.


Het gezin Desmet speelt iedere week op de Lotto en hoopt, zoals zovelen, om veel geld te winnen. Ze zien hun leven plots veranderen wanneer zij de lotto winnen. Natuurlijk willen zij het van de daken schreeuwen, maar krijgen het advies van Carl Kaspers (Pepijn Caudron), psycholoog van de loterij, om hun grote geluk geheim te houden. Uiteraard blijkt dat geen gemakkelijke opdracht.

'Altijd Prijs' is een kleurrijke comedy vol misverstanden en met herkenbare verhalen en situaties die wel eens durven exploderen. In essentie gaat het over de reacties van de familie Desmet.

'Altijd Prijs' is gebaseerd op een Oostenrijkse sitcom, de eerste keer dat producent Eyeworks een remake maakt. Maar de Vlaamse comedyreeks is wel origineel en er wordt regelmatig buiten de lijntjes gekleurd.

'Altijd Prijs', vanaf woensdag 30 september wekelijks om 20.35 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers