Nieuwe look van digimenu bij Telenet Digital TV

woensdag 24 februari 2010

Vanaf april verandert er wat op je tv-scherm. De keuzeschermen van Telenet Digitale tv worden in een nieuw kleedje gestoken. Het vernieuwde Digimenu oogt niet alleen aangenamer, het brengt je ook sneller bij het programma of de film van je keuze.

Nog gebruiksvriendelijkere digibox/-corder menu
Telenet zal vanaf april ook grondige vernieuwingen doorvoeren in de look and feel van digitale TV. Dankzij een volledige facelift ziet het DigiMenu er binnenkort aantrekkelijker uit. Het zal meer afbeeldingen bevatten en dus een groter comfort bieden. De structuur van het menu zal een gebruiksvriendelijke navigatie mogelijk maken en stelt meer informatie en zoekfuncties ter beschikking per scherm. Ook hiermee wil Telenet de klantentevredenheid optimaliseren. Digitale TV-kijkers zullen namelijk sneller en met minder clicks door de TV-gids of TV-theek kunnen navigeren.


Opnemen vanop je digicorder waar ook ter wereld
Met de Digiprogrammer biedt Telenet vanaf april haar Digital TV-klanten de mogelijkheid om gratis, online de opname van hun favoriete programma’s te programmeren via het internet. Met een simpele klik op de knop waar ook ter wereld kunnen programma’s opgenomen worden voor opname of kan de herinneringsfunctie ingeschakeld worden. Zo kunnen klanten zelfs vanuit het buitenland een zicht krijgen op hun programmatie- en herinneringslijst. De Digiprogrammer zal binnenkort ook via een mobiele website beschikbaar zijn. Op termijn volgen dan nog specifieke applicaties voor de i-Phone, Androidtelefoons, Windows Mobile,...

3D showcase
Tot slot geeft Telenet ook al mee dat haar huidige HD Digiboxen en HD Digicorders technologisch klaar zijn voor 3D beelden op televisie. Het Digital TV-aanbod zal op termijn verrijkt worden met films die te bekijken zijn in 3D. Via een speciaal 3D-brilletje zullen kijkers de film nog intenser beleven dankzij driedimensionale beelden. Testen toonden aan dat de huidige set-top boxen helemaal klaar zijn voor deze nieuwe generatie films, en zelfs in combinatie met de nieuwe 3D TV-toestellen die pas later dit jaar op de markt komen.

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

Bron: Telenet
http://www.telenet.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers