Nieuwe mannenzender CAZ in de startblokken

woensdag 21 september 2016

De nieuwe mannenzender van MEDIALAAN, CAZ, start op zaterdag 1 oktober. Die avond start de zender met een heuse boksmatch tussen BV's in 'Boxing Stars'.

De kampen zijn: Maarten Breckx vs Viktor Verhulst, Josje Huisman vs Olga Leyers en Guga Baúl vs Bill Barberis.


Film- en serieliefhebbers komen bij CAZ zeker aan hun trekken. Elke dag is er film rond 20.30 uur. Kaskrakers zoals 'The Shawshank Redemption', 'True Grit' en 'The Godfather I' zijn de eerste week te zien. Er is op woensdag 5 oktober ook de tv-première van 'A Most Wanted Man', een thriller van Nederlandse fotograaf en regisseur Anton Corbijn. De hoofdrol wordt vertolkt door Oscarwinnaar Philip Seymour Hoffman, tevens zijn laatste grote rol, want enkele weken na de release van de film overleed de 46-jarige acteur.

CAZ staat naast film ook voor heel veel bekende series zoals 'Game of Thrones', 'Dexter', 'True Blood', 'Las Vegas' en 'Ray Donovan'. Van maandag tot donderdag is er late night comedy in 'Live at the Apollo'.

Later dit najaar volgt ook nog een blik achter de schermen van de Special Forces van het Belgische leger.

CAZ is te vinden op kanaal 8 bij Proximus en kanaal 9 bij Telenet.

Persbericht CAZ

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers