Nieuwe VTM-reeks 'Fair Trade' in de maak

woensdag 6 februari 2019

Marc Punt werkt aan de nieuwe fictiereeks 'Fair Trade' voor VTM. Voor de hoofdrollen zijn Ella-June Henrard en Kevin Janssens gecast. De opnames starten op 18 februari in en om Antwerpen.

In 'Fair Trade' speelt Kevin Janssens een politiecommissaris en Henrard is een hoofdinspecteur. Ze komen terecht in het milieu van de zware criminaliteit. De reeks wordt sarcastisch met een ietwat cynische humor. Daar heeft Marc Punt al ervaring mee. Denken we maar aan de film 'Frits & Freddy' en ook de legendarische VTM-serie 'Matroeskja's'. 'Fair Trade' zoomt in 'op de politiemensen zelf, op wat de confrontatie met geweld, veel geld en sluwe advocaten met hen doet.' Volgens Punt wordt 'Fair Trade' een bijzonder uitdagende serie om te draaien.


Wanneer 'Fair Trade' wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Dit is de nieuwe VTM-serie 'Fair Trade', nu in preview bij Streamz

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers