Nieuws dat Gert niet langer 'Gertje' zal spelen sloeg in als bom

woensdag 3 april 2019

Dinsdag 2 april maakte Gert Verhulst zijn afscheid bekend van Samson & Gert tijdens een druk bijgewoonde persconferentie bij Studio 100.

Meteen kondigde hij ook aan dat de huidige cast vanaf 21/12 een afscheidsshow brengt in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.


De dag na de bekendmaking van deze afscheidsshow heerst er een ware stormloop op de beschikbare tickets. Op dit moment zijn er reeds 25.000 tickets de deur uit. Daarom heeft Studio 100 beslist om extra shows in te plannen. Er worden zowel namiddagvoorstellingen georganiseerd voor families als avondvoorstellingen voor de fans van het eerste uur.

Gert Verhulst: 'De vele reacties op mijn afscheid van Samson & Gert hebben mij een beetje overdonderd. Vooral het nieuws dat er voor onze afscheidsshow al meer dan 25.000 tickets de deur uit zijn op minder dan 24 uur raakt me en maakt me heel dankbaar. We gaan in elk geval ons best doen om er een schitterende show van te maken!'

'Samson & Gert Afscheidsshow', vanaf 21 december in het Studio 100 Pop-Up Theater. Tickets via studio100.com.


Lees ook:
Gert Verhulst stopt met Samson

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers