Nog geen beslissing Pro League over voetbalrechten

vrijdag 24 januari 2014

De Pro League heeft de vergadering, die vrijdag gepland stond, over het toekennen van uitzendrechten in het voetbal op het laatste nippertje uitgesteld.

Vrijdag had er een vergadering moeten plaatsvinden tussen de verschillende clubs van de Pro League over de toekenning van de voetbalrechten aan één van de twee gegadigde partijen. Maar die vergadering is op het laatste moment afgelast en uitgesteld naar volgende week. Dat schrijft De Morgen.

Voor de uitzendrechten hebben zich twee kandidaat-kopers aangeboden. Vooreerst is er Telenet dat in joint-venture met de Pro League een eigen voetbalzender wil oprichten. Daarnaast heeft ook een internationale partner een voorstel ingediend.

Op een definitieve beslissing over de toekenning van de rechten is het dus nog eventjes wachten.


Bron: demorgen.be


Lees ook:
Telenet denkt aan eigen voetbalzender

DOSSIER: Uitzendrechten voetbal 2014-2017

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers