Nu ook een soort 'Komen Eten' voor shoppers op komst

vrijdag 5 augustus 2011

Goed nieuws voor wie houdt van programma's genre 'Komen Eten' en 'Met Vier In Bed'. Het Vlaamse productiehuis BlazHoffski, bekend van 'Hello Goodbye' en 'Een Ster In De Familie', maakt een Vlaamse versie van het programma 'Shopping Monsters', waarin vijf kandidaten vier uur krijgen om de perfecte outfit bij elkaar te winkelen. Die outfit wordt nadien beoordeeld door elkaar en een bekende ontwerper.

'Shopping Monsters' werd in Turkije bedacht en kende ondertussen ook al Amerikaanse en Duitse versies. Binnen de deadline van vier uur en binnen een vooraf bepaald budget, moeten vijf vrouwen een outfit bij elkaar shoppen binnen één bepaald thema. Dat kan dan gaan rond bijvoorbeeld 'sexy blondines' en 'grote maten' of je eigen verjaardagsfeest.

Na het shoppingavontuur kunnen de deelnemers hun outfit showen op een catwalk, waar ze dus beoordeeld worden door een bekende ontwerper en door elkaar. We mogen ons dus andermaal verlekkeren op enkele 'welverdiende' zessen.


Op welke zender het programma zal komen, is nog niet bekend gemaakt.

Bron: DS

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers