Nu ook inschrijven voor 'The Voice Senior'

vrijdag 9 maart 2018

Op talent staat geen leeftijd. En al zeker niet op muzikaal talent. Daarom gaat VTM op zoek naar zangtalent van werkelijk álle leeftijden. Naast nieuwe seizoenen van 'The Voice van Vlaanderen' en 'The Voice Kids' start de zender ook met de voorbereidingen van de allereerste 'The Voice Senior'.

Daarin wordt het podium uitsluitend vrijgemaakt voor 60-plussers met een straffe stem. Inschrijven voor de verschillende Voice-audities kan via vtm.be.


Meer dan een miljoen kijkers – goed voor 46,8% marktaandeel (VVA 18-54, live +7) – kregen eind vorig jaar in 'The Voice van Vlaanderen' te zien dat ons land nog altijd barst van het muzikaal talent. En dat talent is nog lang niet uitgezongen. 'The Voice van Vlaanderen' gaat nu op zoek naar nieuwe sterke stemmen tussen 17 en 59 jaar. Jonge talenten tussen 7 en 14 jaar kunnen zich inschrijven voor 'The Voice Kids'. In 'The Voice Senior' maakt het jonge geweld plaats voor 60-plussers met een uniek stemgeluid. Zo zet 'The Voice' binnenkort in op entertainment voor en door álle generaties.

De opnames van 'The Voice Senior', 'The Voice Kids' en 'The Voice van Vlaanderen' starten nog deze zomer. Welke coaches in de draaistoelen plaatsnemen wordt later bekendgemaakt, net zoals de uitzenddatum. Inschrijven voor de verschillende 'Voice'-edities kan vanaf nu via vtm.be.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers