Onverwacht huwelijksaanzoek in 'Familie'

donderdag 28 februari 2019

Een grote verrassing vanavond in 'Familie'. Na een bijzonder woelige periode in hun relatie overdondert Guido (Vincent Banic) zijn Emma (Bab Buelens) met een onverwacht huwelijksaanzoek.

De twee beleefden de voorbije weken stormachtige tijden, nadat Emma Guido bedroog met Lucas (Tom Viaene), de biologische vader van Mila. Hun relatie kwam daardoor stevig onder druk te staan en kende heel wat ups en downs. Maar nu lijkt Guido wat er gebeurd is toch achter zich te kunnen laten. Samen met Emma kneep hij er enkele dagen tussenuit voor wat quality time. En die werd goed benut. In de aflevering van vanavond beseft Guido dat hij niet zonder Emma kan en besluit hij haar prompt ten huwelijk te vragen. Maar hoe reageert zij op dit onverwachte aanzoek?



'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers