Ook Eén+ breidt uit

maandag 22 september 2008

Na de lancering van Ketnet+ en de drastische uitbreiding van Canvas+ zal de VRT ook het aantal uitzendingen van Eén+ opvoeren. Vanaf deze week al de digitale ontkoppelingszender van één plaats bieden aan politiek en sport.

Z


o zal 'Villa Politica' extra ruimte krijgen op Eén+. Het politieke programma wordt nog steeds hoofdzakelijk uitgezonden op Eén, maar wanneer de debatten in het parlement na de uitzending verder lopen, zal Eén+ overnemen. Zo kan de kijker de debatten blijven volgen, terwijl op Eén de gewone programmatie doorloopt.

Ook sport krijgt zijn plaats op Eén+. Zo zal de digitale ontkoppelingszender vanaf dit weekend de kwalificatieritten in de Formule 1 uitzenden. Ook andere sporten, zoals de motorcross, krijgen hun plek op Eén+.

Het volledige programma van Eén+ voor deze week:

maandag 22 september

15.00 tot einde 'Villa politica Extra': septemberverklaring. Rechtstreekse uitzending van de toespraak van Minister-President Kris Peeters ter gelegenheid van de opening van het Vlaams parlement.

woensdag 24 september

14.00 tot einde 'Villa politica'. Politiek duidingsprogramma. Met een live verslag van het vragenuurtje in het Vlaams Parlement. Presentatie: Linda De Win
(uitzending tot het einde van de debatten)

zaterdag 27 september

15.55 - 17.00 Sporza: Grote Prijs van Singapore. Formule 1: rechtstreeks verslag van de kwalificatieritten. Commentaar: Stefaan Lammens en Gert Vermersch

zondag 28 september

14.00 - 18.00 Sporza: motorcross Trofee der Naties

  • 14.00-15.00 Rechtstreeks verslag van de MX1 + open
  • 15.30-16.30 Rechtstreeks verslag van de MX2 + open
  • 17.00-18.00 Rechtstreeks verslag van de MX1 & MX2 + open

Commentaar: Kris Meertens (met onderbrekingen)

Bron: een.be.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers