Ook iN.Di wordt interactief

dinsdag 23 januari 2007

Digitale kijkers met een iN.Di-abonnement kunnen binnenkort ook interactief televisie kijken. Dat meldt Interkabel, het bedrijf achter iN.Di, in Gazet Van Antwerpen.

A


ls alles goed loopt, zal iN.Di in april een nieuwe interactieve decoder op de markt brengen die de naam Multibox zal dragen. Die decoder maakt interactiviteit en video-on-demand mogelijk, zodat klanten in het Antwerpse en Limburgse eindelijk ook zullen kunnen genieten van diensten als Net Gemist en iWatch. De Multibox zal bovendien ook een harde schijf van 250 GB bevatten, zodat de kijker naar hartelust programma's zal kunnen opnemen.
 
Ook High Definition TV staat, zoals eerder aangekondigd, op het programma. Vanaf maart op april zal de kijker de programma's van VTM, EXQI en HD1 in extrascherp beeld kunnen volgen. iN.Di onderhandelt bovendien met National Geographic.
 
Met al deze nieuwigheden hoopt iN.Di tegen eind 2007 100.000 klanten te overtuigen van zijn digitale product.

Bron: Gazet van Antwerpen

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers