Opnames tweede reeks 'Jani Gaat' volop bezig

dinsdag 13 december 2016

Op dit ogenblik is stylist Jani Kazaltzis druk bezig met de opnames voor een tweede reeks van zijn succesvolle VIER-programma 'Jani Gaat'. Dat programma wordt gemaakt door productiehuis Koeken Troef! van Bart De Pauw.

Vorig jaar vertederde Jani Kazaltzis vriend en en vijand met de aandoenlijke manier waarop hij zich in, voor hem, onbekende werelden begaf. Zo ging hij voor 'Jani Gaat' onder meer bij de para's, speelde hij mama voor een weekend en ging hij mee op zee vissen met stoere zeebonken.


Een vervolg kon dus niet uitblijven. Jani en zijn ploeg zijn druk bezig met de opnames. In de nieuwe reeks zal hij onder meer meelopen met de brandweer en leert hij het beroep van scheidsrechter.

Het nieuwe seizoen van 'Jani Gaat' zal in het voorjaar worden uitgezonden op VIER.

Bron: hln.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers