Opnames tweede reeks '#LikeMe' gestart

maandag 8 juli 2019

In Antwerpen zijn de opnames van de tweede reeks van '#LikeMe' gestart. Ook het tweede seizoen van de muzikale Ketnet-reeks staat weer garant voor Nederlandstalige klassiekers die zowel jong als oud kunnen bekoren.

Daarnaast zijn deze nummers ingebed in een sterk verhaal vol emotie, humor en spanning.


In de tweede reeks krijgt de cast versterking van twee jonge talenten: Danny Dorland en Sali Haidara die de rol van Scott en Maria op zich zullen nemen. Ook de volwassen cast breidt zich uit met enkele bekende namen: Karen Damen, Slongs Dievangons en Amaryllis Uitterlinden. Daarnaast zullen enkele andere bekende Vlamingen opduiken in de reeks: Ann Reymen en Greet Rouffaer.

Het verhaal
De zomervakantie loopt op haar einde en iedereen maakt zich weer klaar voor een frisse start aan ‘t SAS in Antwerpen. Na het afgelopen, toch wel bewogen, schooljaar besloot Caro Timmers terug te verhuizen naar de Ardennen waar ze met haar vader Peter Timmers de draad terug probeert op te pikken. Dat blijkt zonder mama Kristel toch niet zo vanzelfsprekend te zijn. Ook in Antwerpen loopt niet alles zoals voorheen. Camille ondervindt nog elke dag de gevolgen van haar daden van vorig jaar en heeft haar plek afgestaan aan de nieuwe Queen Bee: Merel. Vindt Caro haar draai in de Ardennen en valt alles weer in de plooi in Antwerpen?

'#LikeMe' is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic en zal te zien zijn in 2020 op Ketnet.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers