Opnames van 'Château Planckaert' weer gestart

dinsdag 23 februari 2021
Foto: Eén - © VRT 2020

Er beweegt weer wat op het domein van de Planckaerts in Frankrijk. Na een pauze als gevolg van corona, zouden de opnames weer gestart zijn. Althans dat doet een Instagram-post van klankman Pascal Braeckman vermoeden.

Eerder had Pascal Braeckman al laten weten dat de opnames van het nieuwe seizoen van 'Château Planckaert' werden stilgelegd omdat de kinderen van de familie bij terugkomst in quarantaine zouden moeten gaan. Daardoor zouden ze niet naar school kunnen. Dus verkoos de familie om tijdelijk niet naar Frankrijk af te reizen. Hierdoor werden de verbouwingen, en dus ook de tv-opnames tijdelijk on hold gezet.


Ondertussen heeft ook de VRT laten weten dat er in  Frankrijk weer opgenomen wordt. Er zou eerstdaags zelfs nieuws komen over wanneer de nieuwe afleveringen zullen uitgezonden worden.

Eind vorig najaar keken elke week minstens anderhalf miljoen mensen naar de afleveringen van de verbouwingperikelen van de Planckaert-clan. Fans kunnen dus stilaan beginnen aftellen en hopen op nieuwe afleveringen.

Bron: hln.be


Lees ook:
Corona gooit roet in het eten van 'Château Planckaert'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers