Paris en Britney verliezen van naakte Evi Hanssen

vrijdag 28 augustus 2009

De nieuwste reclamespot van Telenet zorgt voor een heuse opschudding op Internet. In het filmpje kun je een poedelnaakte Evi Hanssen voor één nanoseconde bewonderen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de vtm-presentatrice meer gegoogeld wordt dan Paris Hilton en Britney Spears.

D


e onschuldige nanoseconde zorgt toch voor een heuse stormloop naar Google. Volgens een analyse van Google Trends, die onderzoekt welke termen het meest worden ingetypt in Google, is Evi Hanssen de voorbije week meer gezocht dan Paris Hilton en Britney Spears.

Hanssen zelf is gevleid met het feit dat ze beter doet als Paris en Britney. 'Ik ben gevleid. Voor een vrouw van bijna 31 die net een kind heeft gekregen is het toch wel plezant om te horen dat mensen je in je nakie willen zien'.

Over de reclamespot is ze zeer enthousiast. 'Het is een campagne met een knipoog, met humor. Géén playboyfoto!'

Bron: DS

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers