Paso Doble en Slow Foxtrot in 'Sterren op de Dansvloer'

woensdag 23 april 2008

De vierde live show van 'Sterren op de Dansvloer' zit er weer op. Vorige week moest Roel Vanderstukken afscheid nemen van zijn collega's. Met pijn in het hart verliet hij de wedstrijd, maar voor de anderen ging het avontuur gewoon door. Vandaag stonden de Paso Doble en de Slow Foxtrot op het menu.

Koen

Crucke kreeg het week na week hard te verduren van de jury. Hij kreeg ook nog nooit een voldoende van de jury. Deze week had Koen Crucke meer geluk. Na een week hard trainen en een boeketje bloemen van danslerares Nicky was er al wat vooruitgang. Ook de jury zag dat en apprecieerde het dan Koen Crucke zich week na week zo inzet om de verschillende danssoorten onder de knie te krijgen. Deze keer kreeg hij wel een voldoende van de jury.

Koplopers van deze week waren Antony Arandia en Tiany Kiriloff. Zij stonden allebei bovenaan het klassement. Ook Martine Jonckheere stond mee bovenaan de rangschikking. Vorige week had Dominique Monami nog last van een black-out maar deze week herpakte ze zich volledig. Met een grote glimlach en een mooie score op zak verliet ze de dansvloer. Nico Mattan krijgt het dansen nog steeds niet helemaal onder de knie, hij strandde dan ook als laatste. Hij haalt misschien geen hoge scores, maar plezier heeft hij voor twee.

Vanaf woensdagavond konden de kijkers beginnen sms'en op hun favoriet. De twee koppels met de minste stemmen komen in de dance off terecht. Zij zullen vrijdagavond tijdens de live show opnieuw dansen waarna de jury zal beslissen welk koppel moet afvallen.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers