Pat Krimson is zeker dat Kate Ryan bij Day One zingt

vrijdag 21 februari 2014

Het hele 'Eurosong 2014'-gebeuren op Eťn wordt al enkele weken volledig beheerst door de speculaties over wie nu precies achter Day One zit. Alle leden van die groep dragen namelijk maskers en houden hun identiteit angstvallig geheim.

Iedereen heeft het er al weken over: wie is toch 'Day One'? En meer: wie is toch de zangeres? Redelijk eensgezind meende iedereen dat het de Kempense zangeres Kate Ryan was. Maar begin deze week ontkende ze zelf in 'Café Corsari' dat dit zo is. Maar heeft ze dan gelogen? Want mede-kandidaat bij 'Eurosong 2014', Pat Krimson, laat er geen twijfel over bestaan: 'Kate Ryan is de zangeres van Day One', zo zegt hij.


In De Morgen laat hij vrijdag verstaan helemaal zeker te zijn van het feit dat Kate Ryan achter de zangmicrofoon staat bij Day One. 'Laten we zeggen dat de zangeres zondag haar kniezwengel is vergeten', aldus Krimson. Kate Ryan nam in 2006 al eens deel aan het Eurovisiesongfestival. Er was toen heel wat te doen om haar danspasje, de zogenaamde kniezwengel. Tijdens de finale toen vergat ze die uit te voeren.

Bron: demorgen.be - eigen bericht


Lees ook:
Kate Ryan ontkent deel uit te maken van Day One

DOSSIER: Eurosong 2014

volledig dossier
eurosong2014

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers