Pedro Elias neemt afscheid van vader

vrijdag 11 oktober 2019

De vader van tv-gezicht Pedro Elias, Pedro Elias senior, is op 83-jarige leeftijd overleden. Hij was regelmatig te zien in het programma van zijn zoon, 'Control Pedro', waar hij een geliefde gast was.

In het VIER-programma 'Control Pedro' ontdekt Pedro Elias, samen met 4 bekende gasten, de wereld van het internet. In het eerste seizoen van het VIER-programma was Pedro Elias senior een vaste gast in het publiek. In interactie met zijn zoon trakteerde hij het publiek op Spaanse kwinkslagen. Maar in het tweede seizoen was hij enkel te zien als hologram. Door gezondheidsproblemen kon vader Elias namelijk niet meer overvliegen vanuit Spanje voor de opnames.


Het verlies van zijn vader is niet de eerste tegenslag voor Pedro Elias dit jaar. Zijn zoontje Rover werd in het begin van het jaar getroffen door leukemie en is nog volop aan het herstellen.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers