Peter Bossaert en Erwin Deckers worden nieuwe directeurs VMMa

dinsdag 24 januari 2012

Peter Bossaert, huidig manager van de Q-Group (JOEfm en Q-Music), wordt de nieuwe algemeen directeur van de Vlaamse Media Maatschappij, het moederhuis van vtm, 2BE en de zenders van de Q-Group. Dat meldt journalist Jan Debackere van De Morgen op Twitter. Opvallend, ook Erwin Deckers krijgt een nieuwe directiefunctie bij de VMMa. Hij wordt directeur strategie.

De Raad van Bestuur heeft hen beiden deze namiddag benoemd.'De Raad heeft tevens gekozen voor een nieuwe aanpak waarbij alle audiovisuele activiteiten voortaan aangestuurd worden met een overkoepelende visie, strategie en structuur', klinkt het in een persbericht. 'Hierdoor zal Peter Bossaert dus zowel aan de radio- als aan de tv-afdeling leiding geven.'

Deckers zal als directeur strategie verantwoordelijk zijn voor de invulling van alle radio- en televisiemerken van de VMMa. Deze nieuwe organisatie wordt onmiddellijk doorgevoerd.


Erwin Deckers (41) startte zijn carrière bij Donna, waar hij een populair radioduo vormde met Sven Ornelis. Al snel keerden de twee de openbare omroep de rug toe en trokken ze naar de Medialaan in Vilvoorde om een nieuw radiostation uit de grond te stampen. Daar lanceerden ze onder de vleugels van Peter Bossaert (45) Q-Music op. Bossaert is al sinds 2000 directeur radio bij de VMMa.

Na de overname van 4FM, later JOEfm, werd Bossaert algemeen directeur van de Q-Group en van Q-Nederland. Deckers werd eerst programmadirecteur bij Q-Music België, om later ook de Nederlandse versie van het station onder zijn hoede te nemen.

Bron: twitter/de morgen/persbericht VMMa.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers