Peter Van Asbroeck moet opnieuw solliciteren voor 'Komen Eten'

zaterdag 19 mei 2012

Enkele weken geleden schreef TV-Visie al dat Peter Van Asbroeck door VT4 aan de kant werd geschoven als presentator van 'Komen Eten'. De presentator en al jaren d stem van het populaire programma zou moeten plaatsruimen voor Philippe Geubels. Dat nieuws zorgde bij de fans van het programma voor heel wat verontwaardigd commentaar. VT4 haastte zich toen om het nieuws te nuanceren.

Tijdschrift TV-Familie vroeg tekst en uitleg aan VT4. Een woordvoerder vertelde in het blad dat Van Asbroeck niet noodzakelijk zijn job als commentator van 'Komen Eten' verliest. Maar de zender bekijkt momenteel verschillende pistes. En als Peter Van Asbroeck wil aanblijven als stem van het programma, moet hij gewoon... opnieuw solliciteren.

Deze piste is echter niet officieel. Volgens de zender is er nog helemaal geen beslissing genomen over de toekomst van van Asbroeck bij 'Komen Eten'. Feit is dat nieuwe eigenaar Woestijnvis wil sleutelen aan 'Komen Eten'. Het programma blijft wel een dagelijkse afspraak bij de zender. OF dat met of zonder Peter Van Asbroeck is, valt dus nog af te wachten.

Bron: zita.be - TV-familie


KomenEten

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers