Peter Van den Begin & Tom Van Dyck in 'Frits & Freddy'

woensdag 13 januari 2010

De makers van het alom bejubelde 'Matroesjka's' hebben een nieuw project op stapel staan. Deze keer wordt het een langspeelfilm met Peter Van den Begin en Tom Van Dyck in de hoofdrollen. Van den Begin en Van Dyck vertolken Frits en Freddy in de gelijknamige film.

Frits en Freddy zijn twee huis-aan-huis bijbelverkopers die stelen uit de huizen die ze bezoeken. Het loopt mis als ze dit ook proberen bij een door de politie geschaduwd witteboordencrimineel. Regisseur van dienst is Guy Goossens die eerder al bij 'Matroesjka’s' verantwoordelijk was voor de regie. Marc Punt, scenarist van 'Matroesjka’s', schreef het scenario voor 'Frits & Freddy'. Peter Van Den Begin en Tom Van Dyck hebben zelf ook actief meegewerkt aan het vormgeven van hun personages.


Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers