Philippe Geubels doorbreekt taboes in nieuw programma op Eén

maandag 24 oktober 2016

Voor het nieuwe programma 'Taboe' gaat Philippe Geubels elke week op bezoek bij mensen waar je eigenlijk niet mee mag lachen, om er vervolgens samen met hen toch mee te lachen.

In een unieke mix tussen human interest en comedy wordt elke keer een ander taboe aangepakt. Het idee is ontsproten uit de koker van Bart Cannaerts, die in Philippe Geubels de perfecte vertolker ervan vond. Elke week wordt de kijker ondergedompeld in een nieuwe wereld waar ontroering en humor elkaar voortdurend omarmen. Zo gaat Philippe langs bij mentaal gehandicapten en terminale patiënten.


Olivier Goris, netmanager Eén: 'Luid gejuich bij Eén. In de eerste plaats omdat een topper als Philippe Geubels een programma gaat maken voor Eén. Maar ook omdat het vertrekt van een erg leuk en spannend idee. Het kleurt wat buiten de lijntjes, maar dan is Philippe op zijn best. Én we krijgen ook een nieuwe kant van hem te zien, als iemand die met veel warmte en empathie, oprecht nieuwsgierig is naar de verhalen van andere mensen. Ik kijk geweldig uit naar deze opwindende samenwerking.'

Philippe Geubels, stand-upcomedian en televisiemaker
'Dit programma wordt voor mij als komiek een van de grootste uitdagingen in mijn carrière, het heet dan ook niet voor niks 'Taboe''.

'Taboe' is het eerste programma van Philippe Geubels voor Eén en wordt gemaakt door Panenka. Het zal ten vroegste in het najaar van 2017 op antenne zijn.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers