Philippe Geubels en Koning Filip vieren samen een onvergetelijke verjaardag

maandag 15 april 2019

Vandaag is een speciale dag: het is de verjaardag van komiek en Eén-gezicht Philippe Geubels. Eén wilde de verjaardag van Philippe op 15 april niet zomaar laten voorbij gaan. En omdat verjaren zoveel leuker is met twee, had Eén een heel bijzondere ontmoeting voor ogen: met Koning Filip die ook op 15 april jarig is.

Wat bleek: de Koning kon zich even vrijmaken om Philippe Geubels te ontmoeten. En dus mocht hij op audiëntie in het Koninklijk paleis om samen hun dag te vieren.


De Koning heeft veel waardering voor het werk van Philippe Geubels, zoals in de reeks Taboe, en dan vooral de manier waarop hij mensen samenbrengt en moeilijke thema’s bespreekbaar maakt. Ze vinden allebei dat humor hierin een heel belangrijke rol speelt.

Gentlemen als hij is, bracht Philippe een bijzonder cadeau mee voor de Koning. Koning Filip zelf had een lekker taartje uitgekozen om te delen. De twee bliezen samen de kaarsen uit, genoten van een stuk taart en hadden een ongedwongen gesprek. Daarnaast hadden ze het over de 60ste verjaardag van de Koning, exact binnen een jaar.

Met trots kondigt Eén op deze speciale dag ook aan dat er een nieuwe reeks van 'Taboe' in de maak is.

Gelukkige verjaardag Philippe Geubels en Koning Filip!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers