Philippe Geubels zoekt deelnemers voor nieuwe reeks 'Taboe'

maandag 24 juni 2019

Voor een nieuwe reeks van 'Taboe' is Philippe Geubels op zoek naar verschillende soorten mensen. Misschien herken jij jezelf of ken je iemand die binnen de omschrijvingen past?

 


 


Philippe is op zoek naar:

1. Bejaarde mensen
De thema’s die Geubels hier graag wil bespreken zijn ouder worden, eenzaamheid, fysieke aftakeling, geheugenverlies, dementie, niet meer als volwaardig worden beschouwd, bejaardentehuis, hulpbehoevendheid, mantelzorg en kleinkinderen die niet meer op bezoek komen. Eén zoekt hier vooral 75-plussers.

2. Mensen met een afwijkend uiterlijk
Hierbij gaat het uiteraard over mensen die niet zelf gekozen hebben voor hun bijzonder uiterlijk. Mensen met een opvallende wijnvlek, zichtbare brandwonden, afwijkende lichaamsvormen, mensen die regelmatig op straat worden aangestaard of ongemakkelijk benaderd worden.

3. Mensen die hebben geworsteld met een verslaving
Mensen die hebben geworsteld met een verslaving aan alcohol, cocaïne, marihuana, gokken, seks, porno, enzovoort. We zeggen 'hebben geworsteld', omdat de productie wel op zoek is naar mensen die op een actieve en bewuste manier hun verslaving het hoofd proberen te bieden.

4. Vrouwen
Sinds #metoo is een ongemakkelijk onevenwicht tussen mannen en vrouwen duidelijk geworden. Maar wat is dat onevenwicht dan? Kunnen mannen zich meer veroorloven dan vrouwen? Kunnen vrouwen hetzelfde loon krijgen? En wat met dat glazen plafond? Krijgen dochters minder kansen dan zonen? Zijn ongepaste opmerkingen op het werk even normaal als maaltijdcheques en koffiepauzes? Mag een comedian nog lachen met vrouwen? Of bestaat dat niet, een vrouwonvriendelijke mop?

5. Mensen die ongewild kinderloos zijn
Hiervoor is Philippe op zoek naar mensen die heel graag kinderen hadden gewild, maar die wens om één of andere reden niet in vervulling hebben zien gaan. Dat kunnen koppels zijn, maar evengoed iemand die gewoon niet de geschikte partner heeft gevonden, of mensen die een adoptie misliepen.

6. Mensen die een groot falen met zich meedragen
Uiteraard falen we allemaal af en toe, maar er zijn mislukkingen die harder aan mensen blijven kleven dan andere. Verloor je dé wedstrijd van je leven, liet je het familiebedrijf over de kop gaan, maakte je fouten waardoor je je gezin kwijtspeelde, maakte je een verkeerde keuze die tot op de dag van vandaag als een donkere wolk over jouw leven hangt? Dan is 'Taboe' op zoek naar jou. 

7. Mensen met bijzonder seksueel gedrag
Voor deze aflevering zijn de makers op zoek naar mensen met een seksleven dat misschien wat afwijkt van wat dan 'de geldende norm' heet. We zoeken prostituees, vaste klanten van prostituees, mensen die nog maagd zijn, mensen zonder libido, mensen in een polyamoureuze relatie, mensen met een bijzondere fetisj,...

8. Flikken
Thema’s die we in deze aflevering willen aansnijden: het gevaar van de job, trauma’s, frustraties, soms letterlijk en figuurlijk onder vuur liggen, machtsmisbruik, onmacht en vooral: mag dat eigenlijk wel, lachen met de politie? Is de politie echt mijn vriend? Of is het complicated?

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers