Piet Huysentruyt moet baan ruimen in vtm-vooravond

woensdag 13 juni 2012

De krant Het Nieuwsblad schrijft woensdag dat vtm dit najaar stopt met 'De Perfecte Keuken'. Het langlopende, dagelijkse kookprogramma met tv-chef Piet Huysentruyt blijkt niet sterk genoeg om te concurreren met het goed scorende 'Dagelijkse Kost' op En. Ter vervanging voorziet vtm een nieuwe kookshow met Sofie Dumont.

Tegenslag voor Piet Huysentruyt. Na acht jaar heeft vtm besloten om de stekker uit 'zijn' programma 'De Perfecte Keuken' te trekken. De zender werkt aan een sterker voorjaar en wil met een nieuw, kort, kookprogramma gewapend de strijd aangaan met het succesvolle 'Dagelijkse Kost' op Eén. Volgens Het Nieuwsblad zal Sofie Dumont ('De Meesterbakker') het nieuwe programma op zich nemen. De zender benadrukt dat het nieuwe kookkwartiertje niet enkel een bakprogramma wordt, maar dat het om een écht kookprogramma gaat.

Er hangt Huysentruyt nog meer onheil boven het hoofd. Zo wordt zijn wekelijkse programma 'SOS Piet' binnenkort grondig geëvalueerd. Dit najaar volgt er sowieso nog een reeks, maar of 'SOS Piet' ook in 2013 zal te zien zijn, is nog lang niet zeker.

De beslissing om te stoppen met 'De Perfecte Keuken' is alleszins al definitief. Op 29 juni wordt de laatste aflevering uitgezonden. Tijdens de zomer loopt dan nog de zomerreeks 'Piet Speelt met Vuur' en vanaf september is Sofie Dumont dan elke werkdag op post.


Brron: nieuwsblad.be

Herbekijk 'De Perfecte Keuken'

DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
deperfectekeuken

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers