Pijnlijk drama tijdens eerste liveshow 'So You Think You Can Dance'

zondag 11 oktober 2009

De eerste liveshow van 'So You Think You Can Dance' is niet zondagavond niet helemaal volgens plan verlopen. Tijdens de performance van het laatste koppel sloeg het noodlot toe. De 19-jarige Lorenzo zakte door zijn knie en bleef liggen op het podium. Het presentatieduo legde meteen de show stil.

M


edewerkers kwamen aangesneld met ijs voor de knie van Lorenzo. Zijn danspartner Oona wist niet meteen wat er aan de hand was, maar als snel ging de regie over naar een extra reclameblok. Lorenzo werd afgevoerd en achter de schermen verzorgd door het medisch team.

Ook de jury was enorm geschrokken door het pijnlijke voorval. Vlaams jurylid Nicky Vernieuwe was 'helemaal van haar melk' en met tranen in haar ogen loofde ze de dansprestatie van Oona en Lorenzo.

Hoe het verder moet, is nog niet helemaal duidelijk. Lorenzo gaf na de eerste medische zorgen al een korte reactie. 'Het was schrikken, door een verkeerde beweging schoot mij knie even uit de kom. Even later zat hij er wel terug in, maar wat de gevolgen zijn, is mij nog niet duidelijk', aldus Lorenzo.

Het was trouwens niet voor het eerst dat Lorenzo af te rekenen heeft met een blessure. Tijdens zijn auditie bezeerde Lorenzo zijn teen. Hopelijk is volgende week alles terug in orde...

Uiteindelijk moesten twee finalisten de show verlaten. De vakjury besloot om de 20-jarige Rubiën uit Rotterdam en de 20-jarige Pablo uit Breda naar huis te sturen. Voor hen is 'So You Think You Can Dance' definitief voorbij!

Jouw mening? Reageer in het forum van TV-Visie

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
'So You Think You Can Dance': exit Rubiën en Pablo
Herbekijk de eerste liveshow!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers