PRIMEUR: gratis film op Belgacom TV

donderdag 9 november 2006

Belgacom TV heeft een verrassing voor zijn klanten in petto. De digitale aanbieder zal binnenkort een aantal films gratis aanbieden. De films worden gesponsord door enkele grote merken.

B


elgacom biedt al een tijdje films op aanvraag aan. Die zijn echter wel betalend. De prijzen variëren tussen 2 en 3,50 euro. Binnenkort komt dus verandering in. Belgacom TV wil een selectie films gratis aanbieden. In ruil moet de kijker wel een korte reclamebreak voor en/of na de film uitzitten. De gratis films worden namelijk gesponsord door enkele grote merken, die dus in feite de kosten in plaats van de kijker dragen. Volgens Belgacom gaat het om een primeur in Europa.

Belgacom heeft overigens nog een verrassing voor zijn klanten. Sinds kort kunnen zij gratis enkele optredens van de 'Pias Nites Night' bekijken. Onder andere Cyrz, Infadels, Little Barrie, Nouvelle Vague en Vitalic komen aan bod. Eerder bood Belgacom ook optredens van 'Marktrock! Leuven' gratis aan.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina!

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers