PRIMEUR: Vitaya plant twee digitale kanalen

woensdag 8 november 2006

Media Ad Infinitum NV, het bedrijf achter televisiezender Vitaya, wil in de toekomst twee nieuwe digitale televisienetten oprichten. Het vroeg daarvoor twee licenties aan bij de Vlaamse Regulator voor de Media. Het VRM gaf al zijn fiat voor de beide zenders.

Die

dragen voorlopig de namen 'Vitaliteit' en 'Wonen'. Wanneer beide zenders gelanceerd worden, is nog niet geweten. Ook over de inhoud blijft het voorlopig stil.

Met de twee nieuwe zenders van Vitaya wordt het aantal digitale kanalen in Vlaanderen steeds indrukwekkender. De VMMa lanceerde dit jaar al VTMzomer en VTMkerst en ook SBS heeft plannen voor digitale themakanalen. De VRT hoopt volgend jaar een cultuurkanaal te brengen en verder zijn er ook een heleboel losstaande initiatieven, zoals ActuaTV, Life!TV en MoveX.

Bron: VRM

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina!

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers