Pro League reageert: 'We zitten op schema'

vrijdag 4 april 2014

De krant De Morgen schreef eerder dat de mediabedrijven zenuwachtig werden over het geklungel van MP&Silva, de rechtenhouder van het Belgische eersteklassevoetbal. Je kon dit ook op TVvisie lezen.

Vanmiddag reageerde de Pro League echter op deze berichtgeving. De vereniging van Belgische eersteklasseclubs zegt op schema te zitten met de verkoop en dat er geen reden is tot paniek. 'We hebben nog een aantal zaken moeten aftoetsen met de Belgische Mededingingsautoriteit en zitten nu in de finale fase van het schrijven van de tender. We zitten zeker op schema qua timing. Binnenkort zullen we iedereen kunnen informeren', zo zegt Michel Dupont, de voorzitter van de Pro League.


De Pro League begrijpt dat geïnteresseerde mediabedrijven zenuwachtig worden, maar benadrukt dat dat nergens voor nodig is. Hij stelt zelfs dat de gesprekken met potentiële tv-partners erg goed verlopen.

Ook MP&Silva reageert nog: 'Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van sportrechten door jarenlange ervaring. Een gedetailleerde kennis van de markt is voor ons onontbeerlijk. We doen het nodige om de markt goed te leren kennen', zo klinkt het in De Morgen.

Bron: demorgen.be


Lees ook:
MP&Silva krijgt uitzendrechten niet verkocht

DOSSIER: Uitzendrechten voetbal 2014-2017

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers