Productie voetbalverslagen blijft bij Woestijnvis

woensdag 25 juni 2014

Ook eens goed nieuws voor Woestijnvis. De Pro League heeft beslist om het contract voor de productie van de voetbalverslaggeving met het productiehuis te verlengen.

Het contract tussen de Pro League en Woestijnvis werd voor drie seizoenen verlengd. Ook de voorbije negen jaar deed Woestijnvis de productie al. Eerst deed het bedrijf de productie voor rechtenhouder Belgacom, nadien voor Telenet. De komende jaren wordt het live voetbal door zowel Belgacom, Telenet als het Waalse VOO uitgezonden.

Chef-sport bij Woestijnvis, Bart Raes, is blij met het hernieuwde contract: 'Het is de verlenging van wat we al negen jaar doen voor Belgacom. Het verschil is dat we straks hetzelfde signaal doorsturen naar Belgacom én Telenet voor Vlaanderen en naar Belgacom én VOO voor Wallonië. Nogal logisch: vier verschillende productieploegen voor één wedstrijd zou onmogelijk geweest zijn', zo zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Over de commentatoren is nog niets beslist, maar vermoedelijk zullen zowel Bart Raes zelf als Filip Joos op post blijven.

Bron: hln.be


DOSSIER: Uitzendrechten voetbal 2014-2017

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers