Productiehuis Bart De Pauw maakt proefopnames voor VIER

vrijdag 14 augustus 2015

Koeken Troef!, het productiehuis van Bart De Pauw draaide deze week in het casino van Spa proefopnames voor een nieuw VIER-programma. Het is de eerste productie van dat bedrijf die niet bij VRT zal te zien zijn.

Welk programma het wordt, wil niemand al kwijt. Het gaat tenslotte nog maar om proefopnames. Maar het zou sowieso een realityreeks worden die in 2016 op VIER zal uitgezonden worden.


Bij de opnames was Christophe De Meulder aanwezig. Die werd destijds samen met zijn tweelingbroer Matthias bekend van hun rubriek in 'Man Bijt Hond'. Beide broers zijn tegenwoordig professionele pokerspelers.

Bart De Pauw was gisteren zelf in Spa aanwezig. Toch benadrukt Koeken Troef! dat hij daar enkel was als creatief directeur. De Pauw zal het programma niet regisseren, noch presenteren.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers