Q-Beach House sluit de deuren na een succesvolle zomer

vrijdag 30 augustus 2019

Nu zondag 1 september sluit het Q-Beach House om 22.00 uur zijn deuren. De Qmusic-dj's hebben twee maanden lang live radio gemaakt vanop het strand van Oostende en keren nu maandag terug naar de studio in Vilvoorde.

Donderdag organiseerde Qmusic nog het allereerste Foute Sunset Concert met De Romeo's, Willy Sommers en Dorothee Vegas & Like Maarten. 12.000 mensen kwamen de zomer van Qmusic mee afsluiten met een knal. Wie nog wil langskomen om te genieten van het mooie weer met een hapje en een drankje: het Q-Beach House is nog tot en met zondagavond 1 september open.


Hieronder enkele weetjes over het Q-Beach House 2019:

- In totaal zijn er 46.800 minuten live radio gemaakt vanuit het Q-Beach House
- Er zijn 275.000 bezoekers langsgekomen
- Qmusic-dj Vincent Fierens hielp drie koppels met hun huwelijksaanzoek aan het Q-Beach House
- 26 artiesten hebben opgetreden aan het Q-Beach House, waaronder 4 Sunset Concerten en 1 Beach Party. Zo kwamen onder andere Gers Pardoel, Alvaro Soler, Laura Tesoro, Suzan & Freek en Duncan Laurence langs.
- Qmusic deed voor de eerste keer het Foute Sunset Concert met De Romeo's, Willy Sommers en Dorothee Vegas & Like Maarten
- De favoriete cocktail van de Q-luisteraar was de Mojito. Die steekt er met 10.000 verkochte stuks met kop en schouder boven uit
- De favoriete hapjes waren nacho's en bitterballen
- Qmusic ging volledig plastiekvrij en verving 125.000 plastieken rietjes, 60.000 plastieken verpakkingen van snoep en gadgets, en 15.000 plastieken bekers door duurzame alternatieven.
- De Qmusic-dj's zijn 9 keer met de luisteraars gaan ploggen, al joggend het strand opruimen
Qmusic organiseerde 'The Lion King sing-a-long' op het strand van Oostende

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers