Q-dj Heidi Van Tielen in 'De Slimste Mens ter Wereld'

donderdag 3 augustus 2017

Heidi Van Tielen, die op Qmusic samen met Sam De Bruyn de ochtendshow presenteert, doet dit jaar mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld' op VIER. Dat maakte ze zelf bekend in een Facebook-bericht.

THE WORD IS OUT! 'Dit najaar doe ik mee aan De Slimste Mens Ter Wereld!' schrijft Heidi Van Tielen op Facebook. De ochtendvriendin van Sam De Bruyn is de volgende naam die bekend raakt als deelnemer van het nieuwe seizoen van de VIER-klassieker 'De Slimste Mens ter Wereld'.


En VTM zendt nog meer gezichten uit naar het programma. Evi Hanssen en Sean Dhondt zullen eveneens een gooi doen naar de eer om voor minstens één jaar door het leven te gaan als 'De Slimste Mens ter Wereld'.

Gisteren, dinsdag, bevestigde politicus Bart Somers (Open VLD) zijn deelname nog. Van Goedele Wachters en Dina Tersago was al eerder bekend dat ze zouden meedoen.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers