Qmusic-dj Heidi Van Tielen zwanger van eerste kindje

dinsdag 30 april 2019

Heuglijk nieuws vanmorgen op de radio: Qmusic-dj Heidi Van Tielen is zwanger van haar eerste kindje. 'Mijn man en ik zijn ongelofelijk blij met dit kleine wonder in mijn buik.'

'Het is zo spannend om voor de eerste keer zwanger te zijn. We kijken volop uit naar nieuw leven in huis vanaf de herfst', vertelde Heidi in de ochtendshow. Ze verklapte ook dat het een jongen wordt.


Heidi vertelde er meteen bij dat ze beslist heeft om te stoppen met de ochtendshow en Qmusic eind juni. 'Ik werk nu 11 jaar bij de radio en ik heb dit elke dag met hart en ziel graag gedaan. Ik heb nu beslist dat dit het ideale moment is voor iets nieuws in mijn leven. Daarom neem ik met een warm hart en heel veel goede herinneringen voor de zomer afscheid van de ochtendshow en Qmusic.' Welke nieuwe projecten Heidi gaat doen zal de toekomst uitwijzen. 'Ik ga er de komende 2 maanden vooral nog heel hard van genieten om op te staan met de liefste Q-luisteraars. We zien nog wel welke nieuwe projecten er op mijn pad komen. Nu eerst volle focus op 'project baby'', vulde Heidi nog lachend aan.

Robin Vissenaekens, programmadirecteur Qmusic en Joe: 'We zijn enorm blij voor Heidi en het heuglijke nieuws van haar zwangerschap. Heidi is een klasbak. Ze heeft de voorbije 11 jaar enorm veel betekend voor onze radio’s. Begonnen als nieuwslezeres, sidekick bij 'Raf & Alexandra' en 'Heartbeats' bij Joe, om erna bij Qmusic de avondspits en de ochtend te presenteren met Sam en later met Wim erbij. Stoppen op een hoogtepunt heet dat dan, als je weet dat Heidi mee de best beluisterde ochtendshow presenteert. We willen haar bedanken voor al die mooie jaren en de deur zal hier altijd blijven openstaan voor haar. Nu eerst de komende 2 maanden nog goed genieten van haar aanwezigheid in de ochtend. We bekijken nog met het ochtendteam wat het nieuwe radioseizoen na de zomer betreft.'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers