Qmusic-dj overvallen in Brussel

zondag 9 februari 2020

Een avondje uit in Brussel is uitgedraaid op een nachtmerrie voor Qmusic-dj Vincent Fierens. In de nacht van zaterdag op zondag werd hij aangevallen aan de Kunstberg. Fierens doet zijn relaas op Twitter.



Vincent Fierens, één van de presentatoren van het avondblok 'Radio Liberaton Front' op Qmusic, heeft al bij al geluk gehad. 'Beetje vlees en bloed verloren, maar gsm en portefeuille met succes kunnen verdedigen', laat hij weten.

Na een concert van Liam Gallagher werd hij met zijn broer en een vriend rond 2.00 uur overvallen op de Kunstberg. '3 jonge gasten vroegen onze gsm's en portefeuilles. Toen we weigerden ontstond er een gevecht dat hooguit 45 seconden heeft geduurd. Gevolg: vertrouwen in de mensheid kwijt, beetje vlees en bloed verloren maar gsm en portefeuille met succes kunnen verdedigen. Fuckers', aldus Vincent Fierens op Twitter.


 


Lees ook:
Qmusic-dj's Vincent Fierens en Joren Carels delen RIA's uit
Luistercijfers DPG Media: Qmusic grootste radiozender bij Vlamingen tussen 18 en 54 jaar

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers