Qmusic-luisteraar Samantha wordt verrast met huwelijksaanzoek tijdens Sunset Concert Laura Tesoro

woensdag 31 juli 2019

Meer dan 8000 mensen hebben gisterenavond, dinsdag 30 juli, aan het Q-Beach House van Qmusic in Oostende kunnen genieten van het Sunset Concert met Laura Tesoro.

Voor Qmusic-luisteraar Samantha Schoonjans (21) uit Grimbergen werd het een heel speciale avond: zij werd door Laura Tesoro op het podium gevraagd tijdens het concert met een heel speciale reden: haar vriend Nick Doms (24) heeft haar ten huwelijk gevraagd. 'Ik haal nu Nick op het podium en zijn vriendin denkt dat ze iets gewonnen heeft via Qmusic. Maar Samantha, ik denk dat je nog iets veel beter hebt gewonnen', onderbrak Laura haar concert. Waarna Nick op zijn knie ging en Samantha ja zei.


Nick kreeg voor zijn huwelijksaanzoek de hulp van Qmusic-dj Vincent Fierens, die deze zomer in de online reeks 'Put A Ring On It' luisteraars helpt om een maf huwelijksaanzoek te doen op het Q-Beach House. Samantha is grote fan van Laura Tesoro, dus Vincent zorgde ervoor dat Laura mee in het complot zat. 'Een betere plek voor een aanzoek dat haar zal bijblijven kon ik niet verzinnen', zei Vincent.

Het Sunset Concert van Laura Tesoro is na Alvaro Soler het tweede van vier zomerse concerten die deze zomer in Oostende op het programma staan. De Antwerpse zangeres bracht naast 'What's the Pressure', waar het allemaal mee begon, en haar laatste single 'UP' ook enkele van haar covers uit het VTM-programma 'Liefde voor Muziek'.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers