Qmusic opent een week lang het Q-Halloween House in Hasselt

vrijdag 19 oktober 2018

Qmusic opent speciaal een Q-Halloween House in Hasselt om de Q-luisteraars helemaal in de stemming te brengen voor Halloween.

Dat maakte het Qmusic-duo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe net bekend op de radio. Van woensdag 24 oktober tot dinsdag 30 oktober maken Maarten & Dorothee er samen met Q-collega’s Sean Dhondt en Maureen Vanherberghen elke dag van 13.00 tot 19.00 live radio. Iedereen is welkom op Zuivelmarkt 3 in Hasselt om een bezoekje te brengen aan het Q-Halloween House, de Q-dj's aan het werk te zien en zich klaar te stomen voor Halloween.


'Wie de voorbije dagen in Hasselt is geweest of daar woont, heeft op de Zuivelmarkt misschien gezien dat er een pop-up begrafenisonderneming is geopend. Vandaag mogen we eindelijk zeggen dat die van Qmusic is. Vanaf woensdag gaan we daar een week lang radio maken. Er gaat ook heel wat gebeuren, lekker griezelig. Kom dus zeker eens langs in het Q-Halloween House!', vertelden Maarten & Dorothee.

Vanaf woensdag 24 oktober spelen Maarten & Dorothee vanuit het Q-Halloween House ook elke avond het spel 'Wie heeft zich laten kisten?', waarbij een bekende Vlaming in een doodskist kruipt. De Q-luisteraars stellen ja-/nee-vragen aan de persoon in de kist en mogen dan raden wie er in ligt. De winnaar krijgt vijf tickets voor de Halloween Nacht in Walibi op woensdag 31 oktober. Samen met alle winnaars trekken de Qmusic-dj's naar Walibi voor een avond griezelen.

Ook Q2 staat in het teken van Halloween met horrorfilms
In de periode rond Halloween brengt Q2 de spannendste horrorfilms. Op vrijdag 26 oktober creëert Victor Frankenstein zijn monster in een nieuwe Q-Movie: de tv-première van 'Victor Frankenstein', waarin Harry Potter-ster Daniel Radcliffe samen met James McAvoy te zien is. Later op de avond is er om 22.40 uur de zombiekomedie 'Zombieland'. Op Halloween, woensdag 31 oktober, zendt Q2 om 20.35 uur de bloedstollende film 'Abraham Lincoln: Vampire Hunter' uit, gevolgd om 22.35 uur door de tv-première van 'Blair Witch', het vervolg op de cultklassieker 'The Blair Witch Project'. Op Allerzielen, vrijdag 2 november, is het om 20.35 uur nagelbijten met een nieuwe Q-Movie: de tv-première van 'Pride and Prejudice and Zombies', waarin 'Downton Abbey'-actrice Lily James samen met Sam Riley en Bella Heathcote de hoofdrollen vertolkt. De Halloween-week wordt afgesloten met de angstaanjagende film 'Evil Dead' om 22.40 uur.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers