'Radio Gaga' op Eén: selectie van zes mooie afleveringen uit de afgelopen seizoenen

woensdag 31 oktober 2018

Drie seizoenen lang stal 'Radio Gaga' de harten van iedereen, met de ontroerende verhalen van de gasten in de mobiele radiostudio van Joris Hessels en Dominique Van Malder.

Vanaf donderdag 1 november kunnen kijkers op Eén genieten van een selectie van zes afleveringen uit de afgelopen seizoenen.


In 2015, 2016 en 2017 trokken Joris en Dominique met hun tot radiostudio omgebouwde caravan rond. Overal vroegen mensen plaatjes aan, vanuit het revalidatiecentrum van Pellenberg tot op het strand van Benidorm. De verzoekplaatjes – en bijhorende verhalen – van 'Radio Gaga' waren drie seizoenen lang een groot succes op Canvas, en zijn binnenkort te zien op Eén.

Intussen veroverde het programma ook de rest van de wereld. Nederland, Zwitserland, Denemarken en Japan hebben intussen hun eigen versie van 'Radio Gaga' gemaakt. In Spanje werd het programma bedolven onder de tv-prijzen en won de reeks gisteren nog de prestigieuze televisieprijs Ondas Award in de categorie 'best factual'. Binnenkort gaat daar het derde seizoen op antenne.

1. Revalidatiecentrum campus Pellenberg (UZ Leuven) - Uitzending 1/11
(Radio Gaga seizoen 1 – juni 2015)

Ria is helemaal verlamd nadat ze thuis is gevallen. Danny geraakte enkele maanden geleden zwaar verbrand, bij Georges zijn beide benen geamputeerd.

Campus Pellenberg betekent voor patiënten een nieuw begin. Het is geen verhaal van genezing, wel van hoe te leren leven met een handicap. Revalidanten leren er alles opnieuw: van bewegen met protheses of een rolstoel, tot spreken, slikken, koken of autorijden. De meesten verlaten Pellenberg op een positieve manier: ze hebben gevochten, en dat brengt hen dichter bij familie, vrienden en zichzelf.

'Radio Gaga', vanaf 1 november elke donderdag om 21.05 uur op Eén.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers