Recordaantal van 15.000 bezoekers op het Nostalgie Beach Festival

zondag 11 augustus 2019

Middelkerke was dit jaar getuige van een swingende 6de editie van het Nostalgie Beach Festival. Wet Wet Wet zette de weide al snel in vuur en vlam. Het publiek genoot van onder meer 'Sweet Little Mystery' en 'Sweet Surrender'.

Volgende hoogtepunt kwam er met Clouseau die zowat al hun grootste hits speelden. Van 'Anne' over 'Nobelprijs' tot 'En Dans'. Voor Clouseau was het hun eerste live-concert in Vlaanderen. En dat ging niet onopgemerkt voorbij. Clouseau is en blijft topentertainment en dat bedankte het publiek met een minutenlange ovatie.


Status Quo blies de laatste wolken weg aan zee en onder een aangename avondzon speelde de Britse rockband een foutloos muzikaal parcours. Alle wereldhits passeerden de revue waaronder 'In the Army Now', 'Down Down', 'Whatever You Want', 'Roll Over Lay Down'. En de aanwezige rockfans gingen massaal uit de bol.

Tom Klerkx, Managing Director Radio: 'Elk jaar werken we keihard met ons team om van het Nostalgie Beach Festival, het zomerevent van het jaar te maken. Deze editie zijn we daar opnieuw absoluut in geslaagd. Met een recordaantal van 15.000 aanwezigen. En topacts van Clouseau, Wet Wet Wet en Status Quo.'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers