Regio: Ring-tv verwent zijn kijkers

zaterdag 27 mei 2006

De regionale zender Ring-tv nodigt zondag zijn kijkers uit voor zijn jaarlijkse 'Dag van de Kijker'. De zender koos dit jaar de Plantentuin van Meise. Zoals altijd valt er weer heel wat te beleven.

Op h

et pachthof kan je terecht bij standjes van Toerisme Vlaams-Brabant, Vlaams-Brabantse Streekproducten en vzw De Rand. Daar wordt ook doorlopend voor een hapje en een drankje gezorgd. Van 14 tot 16 uur zijn er allerlei optredens op de Hoofdweg, in het Plantenpaleis, op het pachthof en in het kasteel van Bouchout. Om 16 uur verwacht Ring-tv je bij het podium in het Plantenpaleis voor optredens van onder andere Jean Bosco Safari, Reborn, Swoop, Larry, Jo Vally en de concertband van Steenhuffel. Er zijn gratis drankjes en ijsjes. Aan de 'Dag van de Kijker' is ook een wedstrijd verbonden met meer dan € 7500 aan prijzen.

Trouwe kijkers mogen zeker niet ontbreken!
'Dag van de Kijker', zondag 28 mei in de Plantentuin van Meise.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers