Regionale fictieserie '180' is schot in de roos!

vrijdag 2 mei 2008

De regionale fictieserie '180' die op maandag 21 april voor de eerste maal te zien op alle regionale televisiezenders was behaalde maar liefst 340.000 kijkers. 55.000 kijkers daarvan stemden voor de eerste maal af op hun regionale zender. Met deze hoge kijkcijfers lost '180' de verwachtingen duidelijk in.

1


80 is een heerlijk meeslepend melodrama over de belevenissen van Gina, een alleenstaande moeder, die haar leven weer op de rails probeert te krijgen. Gina moet opboksen tegen haar puberende dochter Natascha, een ontrouwe minnaar én een goedbewaard familiegeheim dat onthuld dreigt te worden ...

In de hoofdrollen zien we Hilde Heijnen (Rupel, Witse, Aspe, Matroesjka's, …), Lynn Van Royen, Amara Reta en Gilda De Bal (Heterdaad, Sedes & Belli, Rupel, …). Verder maken ook Gilles De Schryver, Dries Vanhegen, Katelijne Verbeke, Sven De Ridder, Herman Verbruggen, Benny Claessens en Tania Kloek deel uit van de cast.

180 wordt iedere maandagnamiddag tussen 14u00 en 14u15 uitgezonden.
Maandag 5 mei wordt de derde aflevering van '180' uitgezonden.

180 is een productie van DUBOIS meets Fugger en het Europees Sociaal Fonds in samenwerking met Menuet en RTVM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers