Regionale televisie voortaan ook op Belgacom TV

maandag 15 mei 2006

Vanaf maandag 15 mei worden de Vlaamse regionale televisieomroepen geleidelijk aan toegevoegd aan de uitzendingen van Belgacom TV. Minder dan een jaar na de lancering zet Belgacom TV nieuwe stappen om het aanbod te innoveren en uit te breiden.

I


nspelend op de vraag naar regionale tv-programma's sloot Belgacom een overeenkomst af met de Vlaamse regionale omroepen. Die zullen voortaan te bekijken zijn via het Classic+-aanbod, dat in Vlaanderen reeds 65 zenders bevat.

Deze bijkomende inhoud waarvoor de Belgacom TV-klant geen cent extra hoeft te betalen vormt en verrijking van het Belgacom TV-platform.

Vanaf maandag 15 mei aanstaande zijn de omroepen AVS Oost-Vlaamse Televisie, ROB TV, Focus TV, WTV, ATV en TV Limburg beschikbaar voor de kijkers uit de betreffende regio.

In de komende weken worden verder ook RTV, Kanaal 3 en Ring TV opgenomen in het Classic+-aanbod in Vlaanderen. TV Brussel zal worden toegevoegd aan het Classic+-aanbod in Brussel dat reeds 74 zenders bevat.

De onderhandelingen zijn bezig om binnenkort ook de Waalse regionale omroepen toe te voegen aan het Classic+-aanbod in Wallonië, dat momenteel 56 zenders bevat.

Te noteren valt dat Belgacom onlangs nog haar aanbod heeft uitgebreid met de mogelijkheid voor de klanten zich te abonneren op twee Franstalige themazenders (Select en Movies) en op de formule Net Gemist waarmee men uitzendingen van de VRT "op aanvraag" kan bekijken. De catalogus van de uitzendingen "op aanvraag" bevat ook programma's van VTM en VRT.

Persbericht Belgacom TV
http://www.belgacomtv.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers