Regiozenders ATV, TVL en TV Oost zoeken jonge weergoden

dinsdag 6 oktober 2015

Het is je misschien al opgevallen: de jongste weken werd het weerbericht op ATV, TVL en TV Oost door frisse jonge stemmen en gezichten gepresenteerd.

Dat maakt deel uit van de vernieuwingsoperatie van de zenders en de nieuwe aanpak van nv De Buren – het overkoepelende bedrijf dat de zenders groepeert – om jonge mensen een kans te geven.

Die jonge mensen krijgen de kans om ervaring op te doen met zeer accurate weerinformatie. ATV, TVL en TV Oost betrekken hun weerbericht van Accuweather, wereldwijd de grootste, en met een foutmarge van amper 0,7%, de meest juiste leverancier van 'weer'.

De nieuwe weermannen- en vrouwen die reeds op het scherm te zien zijn, zijn de eersten die hun kans wagen om ervaring op te doen als tv-presentator. Maar ze zijn zeker niet de laatsten, want de sollicitatie-en testronde voor nieuwe 'weergoden' is nog volop aan de gang.

Zonnige gezichten en aanstormende talenten die een frisse wind willen laten waaien door het tv-landschap, sturen als de bliksem hun sollicitatie met cv naar weergoden@atv.be / weergoden@tvl.be / weergoden@tvoost.be om kans te maken op een tv-carrière met mooie vooruitzichten.

Persbericht nv De Buren
http://www.atv.be
Meer artikels over ATV

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers