Rob Vanoudenhoven presenteert 'Taxi Vanoudenhoven' op Eén

dinsdag 29 mei 2012

Deze zomer doorkruist Rob Vanoudenhoven Vlaanderen met zijn taxi in de nieuwe zomerquiz 'Taxi Vanoudenhoven'. Vanaf 10 juni iedere zondag op Eén. Dertien weken lang pikt Rob Vanoudenhoven overal nietsvermoedende mensen op en stelt hij ze voor de keus: uitstappen en een echte taxi bellen of ... meerijden en geld verdienen! Niet zo verwonderlijk dat bijna iedereen de tweede optie kiest.

Tijdens een ritje van tien kilometer stelt Rob zijn passagiers tien vragen. Eén fout antwoord kan hij door de vingers zien, maar bij een tweede fout antwoord zet hij de inzittenden onverbiddelijk met lege handen op straat. Waar hij zich op dat moment ook bevindt...

Tussen de vragen door neemt Rob uiteraard de tijd om zijn gasten beter te leren kennen. Zijn typische humor is nooit veraf.

'Taxi Vanoudenhoven', vanaf zondag 10 juni om 20.55 uur op Eén.


taxivanoudenhoven

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers