Roberto teleurgesteld na 'Big Brother'-exit

vrijdag 30 maart 2007

TV-Visie stond donderdag op de weide van 'Big Brother', tussen de fans van de bewoners. Met angst volgden zij de verrassende wendingen in het huis. Onze reporter peilde naar de reacties op het vertrek van Roberto.

N


a de exit van Roberto waren zijn fans zwaar teleurgesteld. Supporter Christophe vindt het heel erg, hoewel hij het wel had zien aankomen toen Roberto samen met Nicolas en Mario op het bord vertrekken bleef. "Ik had het ook veel logischer gevonden als vandaag een meisje had moeten vertrekken."

De beste vriend van Roberto, Steven, vind het doodjammer dat Roberto eerst op het bord met blijvers werd geplaatst, maar daarna nog verplaatst is. "Het is erg spijtig. We waren hier met veel volk naartoe gekomen. Het was een plezant feestje, maar deze exit is een domper op de feestvreugde."

Ook Roberto zelf was uiteraard teleurgesteld. "Ik had graag enkele weken langer in het huis gezeten. Een maand was perfect voor mij geweest. Ik heb geen idee waarom ze er mij hebben uitgekozen. Ik neem het hen ook absoluut niet kwalijk." Over hoe de bewoners gaan reageren als de helft maandag moet vertrekken, zei hij het volgende : "Er zijn nu al bewoners die heftig reageren. Ik durf er niet aan denken wat dat maandag gaat zijn."

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers