Rode Neuzen Scholen maken kans op een optreden van Niels Destadsbader

dinsdag 28 mei 2019

Leuk nieuws over Rode Neuzen Dag dinsdagochtend in de Qmusic-ochtendshow van Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck.

Zoals eerder bekendgemaakt wil Rode Neuzen Dag dit jaar van zoveel mogelijk scholen in Vlaanderen een Rode Neuzen School maken. Het ochtendtrio stuurde vanmorgen als verrassing Qmusic-collega Sean Dhondt naar het GO! Atheneum Willebroek - Campus Vaartland. Zij waren de eerste middelbare school die zich dit jaar hadden aangemeld als Rode Neuzen School in Vlaanderen en dat verdiende een verrassing. Sean kwam een bezoek brengen aan de middelbare school om hen op een leuke manier te bedanken: hij had een rode loper mee en de 'verzamelde wereldpers' om de leerlingen te verwelkomen op school. Dat was niet alles, Sean had ook een groot nieuwtje bij: uit alle scholen die zich voor de zomer aanmelden als Rode Neuzen School, wordt 1 school gekozen die een exclusief optreden van Niels Destadsbader op hun school wint.


Niels Destadsbader: 'Ik ben er zeker van dat jongeren zullen laten zien dat ze er zijn voor elkaar. 1 school krijgt er alvast de plezantste dag van het schooljaar voor terug! Daar zal ik, samen met mijn band, persoonlijk voor zorgen. Komaan, gasten! Kom maar op met die inschrijvingen!'

Scholen kunnen zich als Rode Neuzen School aanmelden op rodeneuzendag.be. Op maandag 3 juni kondigt Rode Neuzen Dag een nieuw optreden aan dat Rode Neuzen Scholen kunnen winnen.

De vierde editie van Rode Neuzen Dag op 29 november 2019 zet dit jaar in op het mentaal, fysiek en sociaal weerbaarder maken van jongeren in Vlaanderen. De goeddoelactie van VTM, Qmusic, HLN en Belfius wil van zoveel mogelijk scholen in Vlaanderen een Rode Neuzen School maken.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers